Katalogen Webbplatsen

Nytt på hyllan.

Topplistor

Aktuellt i media.

Biblioteket tipsar

Inspiration och smarta tips, nyheter och teman inom aktuella ämnen. Här tipsar vi som jobbar på biblioteket om böcker, filmer, musik och digitala tjänster ur bibliotekets guldgruva.

bokomslag Croissants till frukost av annika estassyEfter att Cecilia lämnat Gabriel för sin yogalärare har hon nu gått tillbaka till honom. Impulsivt har han sagt upp sig och köpt ett pensionat i Frankrike för att de ska starta ett nytt liv.

bokomslag solvikenSvenska årstider, relationer och diverse komplikationer. Vill du ha en trevlig läsupplevelse med en nypa humor ska du breda ut handduken i Solviken.

girls dvd omslagKan man säga annat än att regissören Lena Dunham är ett geni? Även om undertecknad inte är riktigt i samma generation finns det stor igenkänningsfaktor i denna serie. Den handlar om ett kompisgäng som bor i New York. 

bokomslag om jag var din hemmafru av lotta lundgrenMatgurun Lotta Lundgren florerar i de flesta medier, nu senast i ett jaktprogram med Leif GW Persson.

Bokomslag Sjukhuskatten OscarKatten Oscar bor bland patienterna på ett amerikanskt demensboende, han har ett mycket speciellt beteende som länge fascinerat omgivningen. 

Bokomslag NedkoppladEn faktabok för alla! Författaren bestämmer sig för att göra ett experiment under ett halvår då hennes familj tvingades leva helt utan internetuppkoppling.

Nya användar- recensioner
Fler lästips på nätet

Boktips.net

Bokpuffen

Bokcirklar

Världslitteratur.se

Trollhättans Stadsbibliotek, Box 184, 461 24 Trollhättan | 0520-49 76 50 | stadsbiblioteket@trollhattan.se