Katalogen Webbplatsen

Nytt på hyllan.

Topplistor

Aktuellt i media.

Biblioteket tipsar

Inspiration och smarta tips, nyheter och teman inom aktuella ämnen. Här tipsar vi som jobbar på biblioteket om böcker, filmer, musik och digitala tjänster ur bibliotekets guldgruva.

Bokomslag Stoner

Bondsonen William Stoner börjar studera på universitetets lantbrukslinje , men fångas av språket och passionen för litteraturen, hoppar av och börjar läsa litteraturvetenskap istället och arbetar därefter vid universitetet som lärare i engelska.

Bokomslag Imperium författare Christian CrachtNudisten och kokosnötsälskaren August Engelhardt är trött på den europeiska civilisationen och drömmer om ett annat liv, utan krav och förpliktelser.

bokomslag glasslottet av jeanette walls

En skakande men också ömsint uppväxtskildring där J. Walls och hennes syskon invaggas i övertygelsen om att deras turbulenta liv är ett enda fantastiskt äventyr.

Bokomslag KleptomaniaHandlingen utspelar sig i Sverige, men det är inte det Sverige vi känner igen.

Bokomslag Kvinnor på ett tågDen som reser har alltid något att berätta. Att läsa är också att resa och att i många fall komma till insikt och ha något att berätta eller att fullfölja.

Bokomslag Flickan på kyrkogårdenMaria Gustavsdotter har skrivit en historisk deckare som heter Flickan på kyrkogården. Boken kom ut 2011.

Nya användar- recensioner
129450
Av: DeLillo, Don
192461
Av: Lindqvist, Herman
186438
Av: Axelsson, Majgull
171227
Av: James, E. L., pseud. för Erika Leonard
Av: Hofsö, Jimmy
189715
Av: Grandes, Almudena
Av: Blank, Yvonne
Fler lästips på nätet

Boktips.net

Bokpuffen

Bokcirklar

Världslitteratur.se

Trollhättans Stadsbibliotek, Box 184, 461 24 Trollhättan | 0520-49 76 50 | stadsbiblioteket@trollhattan.se