Katalogen Webbplatsen

Biblioteket tipsar

Inspiration och smarta tips, nyheter och teman inom aktuella ämnen. Här tipsar vi som jobbar på biblioteket om böcker, filmer, musik och digitala tjänster ur bibliotekets guldgruva.

Bokomslag Stenarna skola ropa.av Ruth Rendell

Deckarförfattaren Ruth Rendell har gått bort, 85 år gammal, och en riktig gigant inom genren har lämnat scenen. Den intelligent genomförda Stenarna skola ropa är ett av Rendells främsta verk.

Bokomslag Våga vara rädd.av Emma Holmgren

Våga vara rädd är en viktig och hoppingivande bok om utmattningssyndrom och dess konsekvenser på kropp och själ, relationer, arbetssituationer och livet i stort.

Förstoringsglas som visar fingeravtryck.Följer du också den norska traditionen att läsa deckare vid påsk? Här är några tips från det senaste årets utgivning.

knud den store av hanne vibeke holstav Hanne Vibeke Holst

Knud, den store är bitvis en stark berättelse om en dotters önskan att förstå sin far, men även en historia om manlig identitet, önskan att bli sedd och accepterad, om utanförskap och priset för framgång.

 Bokomslag Gröna juicer & smoothies.av Marlene Gustawson

En bok med massor av härliga och lätta recept på juicer och smoothies.

Bokomslag Dubbla slag.av Malin Persson Giolito

Hanna är en smart och begåvad ung jurist på en prestigefylld advokatbyrån i Stockholm. Hårt arbetande påläggskalv och möjlig delägare. Fokus förändras dock när hon blir gravid och varse om vad det prestigefyllda jobbet, den höga lönen och platsen i solen kräver.

 

Nya användar- recensioner
240396
Av: Ohlsson, Kristina
240180
206769
247353
Av: Lindström, Christina
209467
Av: Dillon, Lucy
Av: Björkhem, Ann
Fler lästips på nätet

Trollhättans Stadsbibliotek, Box 184, 461 24 Trollhättan | 0520-49 76 50 | stadsbiblioteket@trollhattan.se