Katalogen Webbplatsen

Nytt på hyllan.

Topplistor

Aktuellt i media.

Biblioteket tipsar

Inspiration och smarta tips, nyheter och teman inom aktuella ämnen. Här tipsar vi som jobbar på biblioteket om böcker, filmer, musik och digitala tjänster ur bibliotekets guldgruva.

filmomslag TrolljägarenTrolljägaren blev en succé när den dök upp för några år sedan - ett norskt lågbudgetsvar på amerikansk vampyr- och varulvs-sience fiction.

bokomslag äventyrerskor av Gunilla ambjörnssonGunilla Ambjörnsson berättar om sju modiga kvinnor som vågade det inte många kvinnor vågade på den tiden när dessa flickor växte upp i slutet av 1800-talet och början av 1900-talet.

bokomslag Croissants till frukost av annika estassyEfter att Cecilia lämnat Gabriel för sin yogalärare har hon nu gått tillbaka till honom. Impulsivt har han sagt upp sig och köpt ett pensionat i Frankrike för att de ska starta ett nytt liv.

bokomslag solvikenSvenska årstider, relationer och diverse komplikationer. Vill du ha en trevlig läsupplevelse med en nypa humor ska du breda ut handduken i Solviken.

girls dvd omslagKan man säga annat än att regissören Lena Dunham är ett geni? Även om undertecknad inte är riktigt i samma generation finns det stor igenkänningsfaktor i denna serie. Den handlar om ett kompisgäng som bor i New York. 

bokomslag om jag var din hemmafru av lotta lundgrenMatgurun Lotta Lundgren florerar i de flesta medier, nu senast i ett jaktprogram med Leif GW Persson.

Nya användar- recensioner
187475
Av: Hobbs, Roger
Av: Holmberg, John-Henri
173941
Av: Linder, Jens
Av: Westman, Johanna
176595
Av: Thore, Annika
Av: Kuvittaja¤¤ Nilsson Thore, Maria
136241
Av: Dickens, Charles
191891
Av: Trotzig, Gustaf
Av: Svenska hemslöjdsföreningarnas riksförbund
Fler lästips på nätet

Boktips.net

Bokpuffen

Bokcirklar

Världslitteratur.se

Trollhättans Stadsbibliotek, Box 184, 461 24 Trollhättan | 0520-49 76 50 | stadsbiblioteket@trollhattan.se