Katalogen Webbplatsen

Nytt på hyllan.

Topplistor

Aktuellt i media.

Biblioteket tipsar

Inspiration och smarta tips, nyheter och teman inom aktuella ämnen. Här tipsar vi som jobbar på biblioteket om böcker, filmer, musik och digitala tjänster ur bibliotekets guldgruva.

bokomslag om jag var din hemmafru av lotta lundgrenMatgurun Lotta Lundgren florerar i de flesta medier, nu senast i ett jaktprogram med Leif GW Persson.

Bokomslag Sjukhuskatten OscarKatten Oscar bor bland patienterna på ett amerikanskt demensboende, han har ett mycket speciellt beteende som länge fascinerat omgivningen. 

Bokomslag NedkoppladEn faktabok för alla! Författaren bestämmer sig för att göra ett experiment under ett halvår då hennes familj tvingades leva helt utan internetuppkoppling.

Bokomslag HundpojkenEn övergiven rysk pojke i en rivningskåk utanför Moskva har förlorat sin tilltro till människan. En dag får pojken syn på en hundmamma utanför platsen där han bor och bestämmer sig för att följa efter hunden till hennes boning.

Bokomslag Stoner

Bondsonen William Stoner börjar studera på universitetets lantbrukslinje , men fångas av språket och passionen för litteraturen, hoppar av och börjar läsa litteraturvetenskap istället och arbetar därefter vid universitetet som lärare i engelska.

Bokomslag Imperium författare Christian CrachtNudisten och kokosnötsälskaren August Engelhardt är trött på den europeiska civilisationen och drömmer om ett annat liv, utan krav och förpliktelser.

Nya användar- recensioner
197550
196458
Av: Selby, Hubert, Jr
Av: Åberg, Caroline
184946
133954
Av: BlondAnett, pseud
Av: Brask, Morten
Fler lästips på nätet

Boktips.net

Bokpuffen

Bokcirklar

Världslitteratur.se

Trollhättans Stadsbibliotek, Box 184, 461 24 Trollhättan | 0520-49 76 50 | stadsbiblioteket@trollhattan.se