Katalogen Webbplatsen

Nytt på hyllan.

Topplistor

Aktuellt i media.

Just nu fungerar inte stipendiedatabasen Global Grant. De arbetar på att lösa felet. Under tiden är du välkommen att leta i bibliotekets fondböcker i stället.

Biblioteket tipsar

Inspiration och smarta tips, nyheter och teman inom aktuella ämnen. Här tipsar vi som jobbar på biblioteket om böcker, filmer, musik och digitala tjänster ur bibliotekets guldgruva.

bokomslag den bästa dagen är en dag av törst av jessica kolterjahnKarin Boye är en av 1900-talets stora svenska poeter och författare.1932 reser hon från Stockholm till Berlin och lämnar sin make, en älskare och sitt arbete som tidningsredaktör och översättare bakom sig.

David tillhör en helt vanlig lycklig kärnfamilj som bland annat åker på utflykter, men med tiden förändrar hans mamma sitt beteende mot David. 

filmomslag TrolljägarenTrolljägaren blev en succé när den dök upp för några år sedan - ett norskt lågbudgetsvar på amerikansk vampyr- och varulvs-sience fiction.

bokomslag äventyrerskor av Gunilla ambjörnssonGunilla Ambjörnsson berättar om sju modiga kvinnor som vågade det inte många kvinnor vågade på den tiden när dessa flickor växte upp i slutet av 1800-talet och början av 1900-talet.

bokomslag Croissants till frukost av annika estassyEfter att Cecilia lämnat Gabriel för sin yogalärare har hon nu gått tillbaka till honom. Impulsivt har han sagt upp sig och köpt ett pensionat i Frankrike för att de ska starta ett nytt liv.

bokomslag solvikenSvenska årstider, relationer och diverse komplikationer. Vill du ha en trevlig läsupplevelse med en nypa humor ska du breda ut handduken i Solviken.

Nya användar- recensioner
Fler lästips på nätet

Boktips.net

Bokpuffen

Bokcirklar

Världslitteratur.se

Trollhättans Stadsbibliotek, Box 184, 461 24 Trollhättan | 0520-49 76 50 | stadsbiblioteket@trollhattan.se