Personalens boktips

The Last Days of Jack Sparks
Visa titel Debug

The last days of Jack Sparks

Jack Sparks är journalist och har bestämt sig för att skriva en bok om det ockulta, som han definitivt inte tror på och ser som trams. När han förlöjligar en exorcism han har bevittnat får han en hatstorm mot sig i sociala medier, men Jack skakar av sig de ilskna reaktionerna och fortsätter sina efterforskningar. Det börjar hända kusliga saker omkring honom, och när ett otäckt videoklipp laddas upp på hans egen Youtube-kanal förstår han inte hur det kan ha gått till. Men oavsett vad han är med om är han bergfast övertygad om att det inte finns några övernaturliga fenomen.

”The Last Days of Jack Sparks” är en bok som lyckas vara både rolig och rejält läskig på samma gång. Inget för lättskrämda!

Liknande titlar